ápr
24

Bemutatjuk a rendkívűl tehetséges Pálfi András (Pécs) gitáros eredményeit a nemzetközi Guitar Idol 2009 on-line gitárversenyen. A Sláger Rádió Bumeráng műsorában is hallható volt Pálfi András élő rock gitárszólója. Pálfi András Pécsen született, mot 21 éves, Budapesten tanul a műegyetemen informatikus hallgató. Első megtanult gitárkotta egy Metallica kotta volt, amit egy Tesco-ban vásárolt Yamaha gitárral játszott le. A vele megalakuló rockzenekar biztosan nagy sikert ér majd el. Pálfi Andrásnak két gitárja van, amin most játszik az PRS típus - ilyet használ Carlos Santana is. Pálfi András mellett még egy magyar gitáros is ott van a Guitar Idol 2009 verseny döntőben: Fehér Géza.

Az előadott zene:

Pálfi András: Cutting Edge
Fehér Géza: Morning Rain

Az elérhető anyagok:

  • gitár típus
  • gitár szóló
  • gitár torzító
  • gitár kotta
  • fotók Pálfi Andrásról
  • ingyen letölthető zene Pálfi András gitárszólója
  • gyűjtemény Pálfi Andrásról
  • hírek a nemzetközi online gitárverseny eredményeiről

Pálfi András gitárszólója:

 

A bejegyzés trackback címe:

https://palfi-andras-gitarszolo.blog.hu/api/trackback/id/tr141084357

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

barnibo 2009.04.27. 00:04:10

Tök jó hogy csináltál fanklubot a Bandinak, de a PRS-t sürgősen javítsd ki Ibanezre. Rosszul hallottad, a versenyen lehet PRS gitárt nyerni. Mondjuk úgyis meg fogja nyerni, szóval nemsokára megint írhatod át a gitárját PRS-re!:D

2009.04.30. 22:08:12

@barnibo: Bizony. Pipás Ibanez, a javából. :)

BlackShhep 2009.05.02. 15:38:13

Igen biztos meg lesz neki a 3dik gitárja.
Ja és csak mellékesen Bandinak volt már egy zenekara, ill annak fel bomlása után be szállt egy másikba is. De ha egyedül játszik sokkal jobban érvényesül(sztem) de persze én is várom már a NAGY ZENEKART amit remélem minnél elöbb összehoznak a sácok!
süti beállítások módosítása